Servicii

Mulți dintre cei care vin la mine se simt complet singuri, pierduți în propria lor durere. Dar, odată ce începem să lucrăm împreună, descoperim că există soluții simple, mici ajustări care pot schimba totul. Totul începe cu un pas și cu deschiderea de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă nouă.
Karina Heiligers psihoterapie psiholog clinician 1

Psihoterapie

Îți ofer un spațiu sigur și susținător pentru explorarea și transformarea emoțiilor, gândurilor și comportamentelor tale, unde poți să te simți liber să exprimi ceea ce simți cu adevărat, fără teamă de judecată. În acest mediu de încredere, îți vei putea descoperi nevoile autentice, vei putea înțelege mai profund cine ești și ce te motivează. Împreună vom lucra pentru a elibera tiparele care nu-ți mai servesc și vom încuraja dezvoltarea unor perspective și comportamente care să te ajute să îți atingi echilibrul interior, să trăiești în armonie cu valorile tale și să te apropii mai mult de versiunea autentică a ta.
Karina Heiligers dans constient ascultare 1

Dans conștient

Explorează-ți corpul și emoțiile prin mișcare conștientă și dans, oferindu-ți libertatea de a exprima ceea ce cuvintele nu pot întotdeauna cuprinde. Prin mișcare spontană și conectarea cu ritmurile interioare, vei putea elibera tensiunile acumulate în corp, lăsând în urmă stresul și blocajele emoționale. Dansul conștient îți permite să te reconectezi profund cu sinele tău autentic, să redescoperi bucuria pură de a fi prezent și să te simți în armonie cu tine însuți. În acest proces, fiecare mișcare devine o oportunitate de a te exprima liber, de a-ți reîncărca energia și de a cultiva o legătură mai profundă cu propriul tău corp și suflet.
Karina Heiligers supervizare in analiza tranzactionala supervizare 1

Supervizare și formare în Analiza Tranzacțională

Programe dedicate dezvoltării profesionale a terapeuților, cu accent pe integrarea teoriei și practicii pentru un impact profund în relațiile terapeutice. Aceste sesiuni de supervizare și formare în analiza tranzacțională oferă un cadru de învățare interactivă, în care fiecare participant poate explora și aprofunda conceptele teoretice și le poate aplica în contexte reale de terapie. Prin colaborare, reflecție și feedback, terapeuții își îmbunătățesc competențele de intervenție, învață să recunoască dinamici subtile în relația terapeutică și să abordeze provocările profesionale într-un mod creativ și eficient. Astfel, programele sunt concepute să sprijine dezvoltarea unei practici terapeutice autentice și să faciliteze o conectare mai profundă și eficientă cu clienții.

Fă primul pas!

Dacă simți că nu mai ai resurse sau claritate, ori ești pregătit să faci o schimbare sau pur și simplu ai nevoie de cineva care să te asculte, sau știi deja beneficiile dansului conștient, sunt aici pentru tine. Hai să discutăm, să găsim împreună modalitățile care te vor ajuta să-ți regăsești echilibrul și bucuria.

Fă primul pas și contactează-mă.